Vi hjälper dig med utvändig målning

Bra att veta om utvändig målning!

Vilken färg ska jag välja för utvändig målning?

När du bestämmer dig för att förnya det utvändiga utseendet på ditt hus, bör du först tänka på husets estetik och arkitektur. Det finns en mängd olika färger och nyanser att välja mellan, och dessa kan avsevärt förändra husets övergripande intryck. Det är viktigt att välja färger som inte bara ser bra ut utan också tål väder och vind. Välj färger som kompletterar den omgivande miljön och ditt hem. Om du känner dig osäker på vilken färg som bäst passar ditt hus, är vi här för att vägleda dig.

Hur går den utvändiga målningen till?

När du anlitar oss på FE måleri går vi igenom dina förväntningar och planerar in en tid som passar dig för målningen. För att uppnå bästa möjliga resultat ser vi till att ytan som ska målas är ren och fri från skräp. Vi förbereder ytterväggarna noggrant genom att skrapa, tvätta och grunda om nödvändigt. Sedan applicerar vi färgen jämnt för att ge ditt hus ett fräscht och hållbart nytt utseende.

Nöjd-kund-garanti

När den utvändiga målningen är klar, går vi igenom arbetet med dig för att försäkra oss om att du är helt nöjd med resultatet. Om något inte lever upp till dina förväntningar ser vi till att korrigera det. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. På FE måleri värdesätter vi våra kunders tillfredsställelse.

Vänd dig till FE måleri när du behöver professionell hjälp med den utvändiga målningen. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: