Vi hjälper dig med fönstermålning

Bra att veta om fönstermålning!

Vilken färg ska jag välja för fönstermålning?

När du bestämmer dig för att måla om dina fönster bör du tänka på fönstrens material, hemmets övergripande färgschema samt fönstrens exponering mot väder och vind. Valet av rätt färg kan inte bara försköna fönstret utan också förlänga dess livslängd. Om du känner dig osäker på vilken färg som bäst passar dina fönster, är vi här för att vägleda dig.

Hur går fönstermålningen till?

Fönstermålning är en precisionsuppgift som kräver både fingerkänslighet och stabilitet. När du anlitar oss på FE måleri, diskuterar vi först dina förväntningar och planerar sedan in en lämplig tid för målararbetet. Beroende på fönstrets kvalitet kan det krävas olika grader av förberedelser och behandlingar. Vi ser till att ytan som ska målas är ren och fri från skador. Gamla färgrester skrapas bort, och vid behov förbehandlar vi fönstret så att den nya färgen får bästa möjliga vidhäftning. Med vår erfarenhet och kunskap säkerställer vi att varje fönster blir noggrant och professionellt målat.

Nöjd-kund-garanti

När fönstermålningen är avslutad går vi igenom arbetet tillsammans med dig för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Skulle något inte motsvara dina förväntningar justerar vi det. Vi på FE måleri är inte nöjda förrän du är det, och vi värdesätter varje kunds tillfredsställelse.

Vänd dig till FE måleri när du behöver professionell hjälp med fönstermålning. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: