Vi hjälper dig med färgsättning

Bra att veta om färgsättning!

Hur väljer jag rätt färg och nyans för mitt projekt?

En genomtänkt färgsättning kan verkligen förvandla ett utrymme. Det handlar inte bara om att välja en vacker färg, utan också om att förstå hur olika nyanser och toner påverkar stämningen i ett rum och hur de samspelar med andra element i din inredning. Även ljusförhållandena i rummet spelar en viktig roll i valet av färg. Om du känner dig osäker på vilken färg och nyans som bäst passar ditt utrymme, erbjuder vi vår expertis för att vägleda dig.

Hur går färgsättningsprocessen till?

Färgsättning börjar med att förstå dina önskemål och visioner för utrymmet. När du anlitar oss på FE måleri, börjar vi med att diskutera dina idéer och förväntningar. Vi tar sedan fram färgprover och kombinationer som kompletterar ditt utrymme. Varje steg i processen, från färgval till underarbete och själva måleriet, genomförs med omsorg för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Nöjd-kund-garanti

Efter avslutad färgsättningsprocess går vi igenom resultatet med dig. Om något inte lever upp till dina förväntningar är vi redo att göra justeringar tills du är helt nöjd. På FE måleri strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och se till att varje projekt slutförs med högsta kvalitet.

Vänd dig till FE måleri när du behöver professionell hjälp med färgsättning. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: