Vi hjälper dig med Microcement

Bra att veta om microcement!

Vilken microcement ska jag välja?

När du bestämmer dig för att införa microcement i ditt hem, bör du först tänka på rummets estetik och funktion. Det finns flera typer av microcement i olika nyanser och finishar. En stor fördel med microcement, särskilt i badrum, är att det erbjuder en kostnadseffektiv förnyelse utan behov av att riva ut befintligt kakel eller våtskikt/tätskikt. Detta gör det till ett billigare alternativ till helrenovering. Det som gör microcement så populärt är dess mångsidighet och hållbarhet. Om du är osäker på vilket val av microcement som passar ditt utrymme bäst, är vi här för att vägleda dig.

Hur går appliceringen av microcement till?

När du anlitar oss på FE måleri diskuterar vi dina önskemål och hittar en tid som passar för appliceringen. Det är viktigt att ytan som ska behandlas är ren och fri från smuts. Vi förbereder sedan ytan noggrant innan applicering för att säkerställa bästa möjliga vidhäftning och finish. Vår expertis säkerställer att microcementen appliceras jämnt, vilket ger ditt rum en slående och hållbar finish.

Nöjd-kund-garanti

När appliceringen av microcementen är klar, går vi igenom det med dig för att försäkra oss om att du är nöjd med resultatet. Om något inte uppfyller dina förväntningar justerar vi det. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. På FE måleri värdesätter vi våra kunders tillfredsställelse.

Vänd dig till FE måleri när du vill ha professionell hjälp med microcement. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: