Vi hjälper dig med Tapetsering i Umeå

Bra att veta om tapeter!

Vilken tapet ska jag välja?

När du väl tagit beslut att tapetsera om i ditt hem, så bör man först tänka på hur omgivningen ser ut, vad som passar färg- och materialmässigt i just ditt hem. När det kommer till tapeter så finns det en uppsjö att välja bland, olika mönster, färger och strukturer. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna när du ska tapetsera där hemma. En sak är säker att en tapet kan förändra hela karaktären på ditt rum. Känner du dig osäker i ditt val av tapet, så hjälper vi mer än gärna till.

Hur går själva tapetseringen till?

När du anlitar oss på FE måleri så kommunicerar vi med er och hittar en passande tid för er tapetsering. När vi väl kommer så behöver du förbereda lite inför besöket. Se till att det är minst en meter fri yta mellan möbler och väggen som vi skall tapetsera.
Vi gör ett grundligt förarbete som innebär att vi tar bort tapet som sitter löst, sen spacklar vi och slipar din vägg. Om det tidigare har suttit en mörk tapet på väggen och vi skall tapetsera en ljusare tapet så kan det även innebära att vi måste grundmåla väggen.
När själva tapetseringen utförs så ser vi till att använda de metoder som är bäst för just den tapets egenskap ni valt. Vi är noga när det kommer till mönsterpassning och andra detaljarbeten som tapetseringen kring dörrar och fönsterkarmar. Allt för att få ett så bra resultat som möjligt.

Nöjd-kund-garanti

När tapetseringen är utförd, går vi igenom det med er och ser till att ni är tillfreds med resultatet. Är det något som inte känns bra, så rättar vi till det. Vi är inte nöjda förrän ni är nöjda. Vi på FE måleri värdesätter nöjda kunder.
Vänd dig till FE måleri när du vill ha professionell hjälp med tapetseringen. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.
Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: