Vi hjälper dig med golvmålning

Bra att veta om golvmålning!

Vilken färg ska jag välja för golvmålning?

När du beslutar dig för att måla om golvet bör du tänka på golvmaterialet, den befintliga inredningen och golvytans användning. Vissa färger kan vara mer slitstarka och lämpliga för högtrafikerade områden, medan andra kan erbjuda en estetisk lyster perfekt för vardagsrum eller sovrum. Om du är osäker på vilket färgval som passar bäst för ditt golv, står vi till din tjänst för råd och rekommendationer.

Hur går golvmålningen till?

Golvmålning kräver en särskild precision för att säkerställa ett jämnt och hållbart resultat. När du anlitar oss på FE måleri går vi igenom dina förväntningar och bokar in en tid som passar för målararbetet. Oavsett om det handlar om industrigolv eller vanliga bostadsgolv, inleder vi processen med att noggrant rengöra ytan och ta bort eventuell gammal färg eller beläggning. Vi använder sedan kvalitetsfärg som passar ditt golv för att ge ett resultat som håller över tid och står emot slitage.

Nöjd-kund-garanti

Efter avslutad golvmålning går vi igenom arbetet med dig för att säkerställa att du är fullständigt nöjd med resultatet. Om det skulle vara något som inte lever upp till dina förväntningar, åtgärdar vi det omgående. På FE måleri prioriterar vi alltid våra kunders tillfredsställelse.

Vänd dig till FE måleri när du behöver professionell hjälp med golvmålning. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: