Vi hjälper dig med invändig målning

Bra att veta om invändig målning!

Vilken färg ska jag välja för invändig målning?

När du bestämmer dig för att förnya ditt hem invändigt med ny målning, bör du först överväga rummets användning, inredningsstil och ljusinsläpp. Färgval kan påverka rummets atmosfär avsevärt, från att skapa en avkopplande oas till att ge energi och liv till ett utrymme. Det finns otaliga nyanser att överväga, varav många kan förändra karaktären på ditt rum. Om du känner dig osäker på vilken färg som bäst passar ditt inre utrymme, är vi här för att vägleda dig.

Hur går den invändiga målningen till?

När du anlitar oss på FE måleri diskuterar vi dina förväntningar och bestämmer en tid som passar för målararbetet. För bästa möjliga resultat ser vi till att ytan som ska målas är ren, slät och fri från skador. Vi förbereder väggarna genom att skrapa bort gamla färgrester, spackla där det behövs och grunda ytan. Sedan applicerar vi ditt valda färglager noggrant, säkerställer en jämn och professionell finish.

Nöjd-kund-garanti

När den invändiga målningen är slutförd, går vi tillsammans igenom det utförda arbetet för att försäkra oss om att du är nöjd med resultatet. Om något inte lever upp till dina förväntningar ser vi till att justera det. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. På FE måleri värdesätter vi våra kunders tillfredsställelse.

Vänd dig till FE måleri när du behöver professionell hjälp med den invändiga målningen. Vi finns i Umeå, men verkar i hela Västerbotten.

Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: