Fasadmålning för företag i Umeå – Allt du behöver veta

När det är dags för fasadmålning av din företagsbyggnad är det viktigt att välja en professionell och pålitlig partner. På FE Måleri erbjuder vi högkvalitativ fasadmålning som inte bara skyddar utan även förbättrar era fastigheter utseendemässigt. Oavsett om det handlar om kontorsbyggnader eller industriella anläggningar, ser vi till att varje projekt utförs med hög expertis och noggrannhet. 

painting-a-white-wall-2023-11-27-05-13-15-utc

En lösning för hållbarhet och estetik

Att ha en väl underhållen fasad är avgörande för att skapa ett gott intryck och skydda byggnaden från väder och vind. Vi på FE Måleri erbjuder professionell fasadmålning med fokus på hållbarhet. Innan vi börjar målarbetet ser vi till att utföra en noggrann fasadrengöring, vilket är en viktig del av processen för att säkerställa att färgen fäster ordentligt. Vi använder väderbeständiga färger som står emot det svenska klimatet och ger en långvarig finish.

Vårt team arbetar med noggrannhet och precision för att garantera ett enhetligt och hållbart resultat. Vi hanterar både stora och små projekt, och vi erbjuder även underhåll av fasad för att skydda er investering och förlänga livslängden på er byggnad.

Vad påverkar priset för fasadmålning?

När du planerar en fasadmålning kan kostnaden variera beroende på flera faktorer. Här är några viktiga punkter att tänka på.

Byggnadens storlek

Ju större byggnad, desto mer arbetskraft och material krävs.

Typ av fasad

Olika material, som trä, puts eller metall, påverkar både pris och val av teknik.

Åtkomst och ställningar

Om det behövs byggnadsställningar eller liftar kan detta också påverka kostnaden.
Antal lager färg och vilken typ av färg som används är också avgörande för det slutliga priset.

Pris – Vad kan du förvänta dig?

Priset för professionell fasadmålning utgår ofta per kvadratmeter, men kan variera beroende på projektets omfattning. För att få en korrekt kostnadsuppskattning rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en offert. Vi ser till att ta hänsyn till alla aspekter av arbetet, från förarbete till den slutliga finishen.

Få en kostnadsfri offert

Vi erbjuder offertmålning för företag av alla storlekar. Oavsett om ni har en industribyggnad eller en kontorsfastighet, skräddarsyr vi våra lösningar för att passa era specifika behov. Med FE Måleri får ni en fasadmålning som kombinerar kvalitet och kostnadseffektivitet.

3 att välja FE måleri till ditt företag

  • Erfarenhet: Vi har lång erfarenhet av att genomföra projekt i olika storlekar och former.
  • Kvalitet: Vi använder endast de bästa produkterna för att säkerställa ett hållbart resultat.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vår prissättning baseras på hög kvalitet och rättvisa kostnader.

Kontakta oss för offer och prisuppskattning

Är du redo att ge din fastighet en ny och fräsch look med professionell fasadmålning? Kontakta oss på FE Måleri för en kostnadsfri offert och en genomgång av vad vi kan erbjuda. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just er byggnad.
Hur fungerar det?
1. Kontakta oss

Kontakta oss direkt per telefon 070-5684732 eller fyll i formuläret nedan.

2. Gratis offert

Vi återkopplar er inom kort med en gratis offert på arbetet ni vill ha utfört.

3. ROT-avdraget

Hos oss har ni en möjlighet att få skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person/år.

Kontakta oss


    Referenser

    Vi samarbetar idag med flertalet fastighetsägare, byggfirmor och bostadsrättsföreningar. Några av våra nöjda referenskunder är: